Tárhely szolgáltatók ajánlatai egyetlen űrlap kitöltésével

Ha szeretné összehasonlítani egyszerre több (maximum tíz) tárhelyszolgáltató árajánlatát, érdemes kitöltenie az alábbi ajánlatkérő űrlapot. A regisztrált tárhely szolgáltatók száma jelenleg 21.

Az alábbi három lehetőséget csak akkor szükséges kitöltenie, ha adatbázisra és script-futtatási lehetőségre is szükséges van. Ha nincs szüksége ilyen funkciókra, kérjük folytassa lejjebb, az ajánlatkérés részletezésénél.

Kérjük, az operációs rendszert csak abban az esetben adja meg, ha határozottan ismeri az egyes rendszerek jellemzőit. A weboldalak többsége - köztük a tárhelykereső.hu is - nem az asztali számítógépeken elterjedt Windows, hanem Linux operációs rendszeren fut.
Java alatt szerveroldali java-futtatást, és nem a weboldalakon elhelyelyezett javascriptet értünk. Kérjük, csak abban az esetben jelölje be, ha valóban szerveroldali java-futtatásra van szüksége.
Kérjük, a részletezés legalább 30 karakter hosszú legyen.
Kérjük, a lehető leghosszabb időtartamot adja meg, hogy minél több ajánlat érkezzen. Legalább 2 napot érdemes megadni, ha nem sürgős.

Az gomb megnyomása egyúttal az ajánlatkérési feltételek és az adatvédelmi elvek elfogadását is jelenti.